Novi Sad
06.04.2014.
06:01 > 08:58
Pre tačno četrnaest godina izgorela je zgrada Radničkog u kojeme je bio smešten Novosadski otvoreni univerzitet, Radio 021, kao i druge firme.
  • 06.04.2014 17:38
    Naravno da niste objavili komentar. To samo potvrđuje koja ste lakrdija od medija. Gori ste nego RTS!
  • komšija

    06.04.2014 10:24
    Sramota
    Sramota je da se u centru grada (ako se NS može nazvati gradom) nalazi ovo ruglo! Kako i sa kojim pravom gradske vlasti očekuju od građana (ako se novosađani mogu nazvati građanima) da čiste sneg ispred svojih zgrada i da održavaju fasade, ako 14 godina nisu u stanju da reše ovaj problem?! Noću pijani klinci sa ove zgrade čupaju i bacaju na ulicu cigle, zapišavaju, pale vatru u ovoj ruševini, ako malo bolje pogledate videćete da se iz zidova na II i III spratu promaljaju stabla drveća ... sve izgleda kao neki SF film o propasti ljudske civilizacije. Novi Sad grad? Novosađani građani? Ni približno!
  • petar

    06.04.2014 06:39
    Umesto da se potrudite da svima bude bolje i gradu i NOU i potencijalnom investitoru,vi ni to necete da uradite.Ej pa samo jedna recenica je problem ako je tacno to sto tvrdi Karakas,pravo koriscenja u pravo vlasnistva.I to niko da uradi,da resi???Eto kakva je nasa administracija
  • Knut de Frk

    05.04.2014 21:32
    malo se raspitajte
    Nije sve tako kao što ste napisali, postoji i spor oko vlasništva zgrade jer sindikat pretenduje na vlasništvo, i dok se ovo ne reši nikom se ne isplati da ulaže sredstva u nešto što možda nije ili neće biti njegovo!
  • Voja

    05.04.2014 19:21
    Porodici Milice... najvece saucesce u njihovom bolu!

    Radnicki.... 100 miliona evra da im das...
    i opet ce se desiti ista stvar!
    PLaces za jadnom nastradalom devojkom, places sto deca nemaju gde da se obrazuju...

    a bice bolje za 50 godina!
  • hm...

    05.04.2014 18:51
    Bilo je to vreme kada su zgrade gorele da bi se ucutkali nezavisni i slobodni mediji u Srbiji. Dobro je da ste podsetili uspavanu Srbiju, a neke koji su tada bili deca poducili, sta se u prolece 2000. godine desavalo sa slobodnim medijima. Ne treba zaboraviti da je samo mesec i po dana kasnije izvrsen desant na Studio B, zabranjen Blic... Ne bih dalje, oticicu predaleko sa komentarom, tada smo i naucili autocenzuru, koja se polako vraca na velika vrata u Srbiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna